proimobil.md

Chișinău, Râșcani, B. VOIEVOD

Anunțul dat a fost vizualizat de 28 ori pentru ultima saptamana.
2
1
83 m2
78 850 €
 • Suprafața totală 83 m2
 • Camere 2
 • Planul clădirii IND (individual)
 • Starea versiune albă
 • Balcon 1
 • Grup sanitar 1
 • Tip construcție Nouă
 • Tip ofertă Vânzare

Adăugător

 • supermarket
 • şcoală
 • teren de joaca
 • spital/clinică
 • piaţă alimentară
 • grădiniţă
 • lift
 • imobil nou
 • interfon
 • linie telefonică
 • ușă blindată
 • geamuri
 • încălzire autonomă

 

 

Compania de construcții Eldorado Terra, fiind pe piața moldoveneasca de construcții de peste 14 ani, a prezentat un proiect excepțional și incomparabil - complexul rezidențial OASIS.

Complexul rezidențial OASIS are o amplasare perfectă - în inima sectorului Râșcani. Blocul va fi construit din cărămidă. Înălţimea tavanelor al apartamentelor de la etajul 1 până la etajul 15 va constitui 3 m, iar la etajele 16 şi 17 - 3.20 m. Complexul este proiectat cu participarea renumitului arhitect ucrainean Yuri Belikov şi are o infrastructură nemaipomenită: restaurant, centru SPA, sală de forţă, piscină, centru de dezvoltare a copilului, un parc amenajat în curtea blocului (1 hectar), zonă de joacă pentru copii, parcare subterană în două nivele. De asemenea, aş dori să menţionez că cei mai exigenţi clienţi vor fi surprinşi de designul lobby-ului de la fiecare intrare unde non stop va fi  prezent un concierge profesionist. Securitatea pe teritoriul complexului va fi asigurată de 250 de camere de supraveghere. Iar confortul va fi creat de o curte fără maşini, cu cunoştinţe profunde de specialitate şi cu tehnologii de cel mai înalt nivel, noi vom crea spaţiu pentru o parcare sigură şi comodă.

La fiecare etaj (până la 17) apartamentele vor fi echipate cu plite pe gaz, însă fiecare proprietar va avea posibilitatea de a le înlocui, după preferinţă, cu aragazele electrice.

În complexul rezidenţial OASIS vor exista 7 blocuri, 17 etaje şi 550 de apartamente.

La etajele 1-14 vor fi apartamente de la 46 la 120 de metri pătraţi. La nivelul de penthouse (etajele 15-17) de la 100 la 270 de metri pătraţi.

În fiecare scară vor fi trei ascensoare. Două vor funcţiona de la primul etaj până la paisprezecelea etaj, al treilea - la etajul penthouse-urilor. Proprietarii de penthouse-uri vor putea folosi oricare dintre cele trei ascensoare, pentru asta sunt prevăzute cartele cu cod special care le va da acces la etajele superioare.

Complexul nostru rezindeţial va avea o parcare subterană cu două nivele şi o parcare terestră cu pază.

Pachetul standard de servicii lunare include: curăţarea teritoriului interior şi exterior, securitate 24 de ore, serviciu de concierge 24 de ore, sală de forţă. În medie, costul va fi ca cel din oraş.

Complexul rezidenţial OASIS va fi echipat cu un sistem unic de securitate. Fiecare intrare în scară va fi alcătuită dintr-un lobby cu o recepţie atentă şi politicoasă, un portar şi un gardian. Acordăm o atenţie deosebită securităţii. Interfonul de la OASIS diferă de cele pe care le cunoaşteţi. Oaspeţii Dvs. vor merge la concierge iar el vă va contacta, şi vă va spune despre vizitatori şi vă va cere acordul Dvs. până ca oaspetele să urce la voi în apartament.

De asemenea, veţi avea posibilitatea de a vedea oaspetele de pe camera de supraveghere, care va fi situată lângă concierge.
Supravegherea video este un un alt moment, pe care am planificat cu atenţie deosebită în timpul construcţiei, astfel încât să putem fi mândri de rezultat - 250 de camere în jurul perimetrului clădirii, în parc, la intrările din scări şi ascensoare. Va fi de asemenea, un specialist separat care va monitoriza informaţiile de la camere. În timpul nopţii, securitatea este mai riguroasă, astfel încât pentru a intra în clădire, veţi avea nevoie de un cod de acces.

Scopul nostru primordial este ca fiecărui proprietar al OASIS- ului să îi fie confortabil, astfel am pregătit o gamă largă de servicii suplimentare: restaurant, sală de fitness, piscină, SPA, centru de dezvoltare a copilului, curăţătorie pentru haine, servicii de curăţenie a apartamentelor.

icon
Comision zero, pentru cumpărători și chiriași
icon
Înregistrare creditului ipotecar gratis!
icon
Deplasarea cu transportul companiei!

Calculator credite

5 000 MDL
200 000 MDL

Telefon pentru informații
Victoria Bank
Centrul de ipoteca
Data expirării 25/05/2019
Denumirea produsului
Suma de credit 80 922,00 MDL
Termen 1 ;Luni
Plata lunara 81 786,65 MDL
Total comisioane la acordare 400,00 MDL
Total comisioane de administrare 0,00 MDL
Dobânda totală 864,65 MDL
Total cost credit 82 186,65 MDL
Dobânda anuală efectivă 20.88 %
Nr. rate Data Sold credit Credit spre plată Dobândă spre plată Comision Plata lunara
1 25/05/2019 80 922,00 MDL 80 922,00 MDL 864,65 MDL 0,00 MDL 81 786,65 MDL
Total 80 922,00 MDL 864,65 MDL 0,00 MDL 81 786,65 MDL
Notă: Informațiile prezentate sunt orientative și nu antrenează banca în angajamente contractuale.

Solicită un apel

Спасибо!
Наш агент свяжется с Вами.

Abonare la modificarea prețului

Vă vom expedia un e-mail în cazul modificări prețului obiectului

Oferiți prețul Dvs.

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

Proimobil.md
8 ani cele mai bune prețuri

Vedeți mai întâi apartamente noi!

Îți mulțumim, așteaptă oferte!

OK
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.